Kontakt


mail@tornbys.dkfacebook.com/tornbys

20 49 47 59

Flishugning

Anvendelse af flis:

Flis er godt til afdækning af havens bede eller det kan bruges til at lave stier i haven med. Flisen, der er 100% organisk, giver masser af gode næringsstoffer til haven. Flisen holder på fugtigheden i bedene, og hæmmer levebetingelserne for ukrudt. Har man rhododendron er flis fra nåletræer specielt velegnet til at anvende som bunddække.

Flis i sommerhusområder:

I mange sommerhusområder er det direkte forbudt at have gamle grene liggende som læhegn eller lignende. Dette er på grund af den store brandfare. Det tørre træ vil hurtigt fænge og ilden kan brede sig utroligt hurtigt.

Flis som brændsel:

Det er både billigt og miljørigtigt at fyre med flis. En m3 flis svarer ca. til 60 l olie og med et almindeligt forbrug på 0,2-0,8 m3 flis i døgnet kan der spares op til 12.000,- kr årligt.

Hvem kan hjælpe mig med flishugning?

Det kan være et hårdt og stort arbejde at flishugge. Der er også en vis fare forbundet med at arbejde med denne type maskine. Derfor kan det være en god idé at kontakte en professionel til at løse opgaven.
Tornbys Træfældning kan hjælpe dig med billig flishugning. Der arbejdes med flishugger, som kan flishugge grene på op til 15 cm i diameter. Firmaet dækker Hvide Sande, Nørre Nebel, Outrup, Bork, Vrøgum, Jegum, Oksbøl, Vejers, Ho, Blåvand, Varde, Kærup, Hannevang, Billum, Esbjerg og områderne mellem Hvide Sande og Esbjerg.